Hanychová s Žilkovou vytasily návnady a započaly lov. Matka s dcerou odhodily vršky

9. června 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová, Veronika Žilková. (Foto: Profimedia)

Jak máma, tak dcera jsou obě čerstvě bez partnera a tak není divu, že odhodily zábrany a rozhodly se nalákat nové potencionální samečky, kteří by jim dali zapomenout na zlomená srdce a zklamání z jejich posledních vztahů. Zatímco Veronika odhodila na svém pravidelném cvičícím videu tílko, Agáta provokovala před svým domem nahoře bez. Informoval o tom Blesk.

Herečka Veronika Žilková pravidelně skoro každé ráno předcvičuje svým fanynkám na instagramu, čímž si vysloužila spoustu sledujících žen. Nyní, po krachu jejího manželství se současným velvyslancem v Izraeli Martinem Stropnickým, se rozhodla posílit svou fanouškovskou základnu o muže.

Během posledního videa totiž odhodila tílko a rozhodla se cvičit pouze v podprsence a ukázat tak holé bříško. “S obrovskou chutí bych přilehnul k vám na kobereček a dál se, řekněme třeba… Jste bohyně,” napsal jeden z obdivovatelů, o kterých Veronika nemá nouzi.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka)

Ovšem ani její dcera Agáta Hanychová nezůstává pozadu. Ve dveřích svého domu vítala kamarádku pouze v kalhotkách od plavek a ňadra si zakryla rukou. Patrně se zrovna zvedla od bazénu, protože venku panovala vedra. Kromě toho vystavila své tělo v plavkách na svém instagramu, takže se pánové mohou kochat, snít a doufat, že třeba právě oni dostanou u modelky šanci.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Celebrity - další články

Doporučujeme