Agáta Hanychová opět v slzách. S chirurgem Andrejem to nevyšlo

5. června 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová a Andrej Nikov. (Foto: se souhlasem A. Hanychová)

Už to vypadalo, že se modelka a moderátorka Agáta Hanychová dočkala svého prince na bílém koni. Bohužel, opak je pravdou. Po osmi měsících vztahu s chirurgem Andrejem Nikovem je konec. Modelce tak nezbývá nic jiného, než dál hledat svého muže snů. S informací přišel server Super.cz.

Někdo by si už řekl, ta holka má ale smůlu. Vypadalo to totiž na lásku jako z pohádky. Té už odzvonilo. S Andrejem už netvoříme pár. Mrzí mě, že to nevyšlo, ale přijde mi lepší nefungující vztah ukončit než udržovat jen proto, abych nebyla sama nebo aby se neříkalo, že to Agátě zase nevyšlo,” uvedla pro Super.cz Hanychová.

Pár už společně bydlel v domě modelky a dokonce v patře měla čtyřletá dcera Andreje dětský pokojíček. Vztah s chirurgem podle svých slov brala moderátorka velmi vážně. Proč to tentokrát nevyšlo, si nechala Agáta pro sebe.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Od rozvodu s hercem Jakubem Prachařem je to už sedmý nevydařený vztah. Exmanželé společně mají čtyřletou dceru Miu. Desetiletého syna Kryšpína má moderátorka s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Celebrity - další články

Doporučujeme