Harry a William mají sestru? Podívejte se, jak vypadá dcerka jejich macechy Camilly

24. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Lauru Lopes s manželem (Zdroj: ČTK)

Britská královská rodina patří mezi velmi sledované osobnosti. Nicméně i její členové dovedou často překvapit. Věděli jste třeba, že princové Harry a William mají sestru? Sice nevlastní, ale i to se počítá. Tahle dáma se ale raději drží mimo záři reflektorů a veřejný život nechává na svých příbuzných. Informaci uvedl Blesk.

Britská královská rodina je mnohem větší, než si myslíte. Jádro samozřejmě tvoří královna Alžběta II., která má čtyři děti, osm vnoučat a dvanáct pravnoučat. Kromě toho mají tituly také její bratranci a sestřenice. Je tady ale část rodiny, která je spíše přehlížena.

V tomto případě jsou to potomci vévodkyně Camilly, která je manželkou prince Charlese. Ta byla před ním vdaná za Andrewa Parkera Bowlese, se kterým má dvě děti – Toma a Lauru, kteří se po její svatbě s princem stali nevlastními sourozenci Harryho a Williama. Veřejnost o nich toho moc neví. Hlavně o Lauře, která se vyhýbá médiím a snaží se žít, co nejvíce normální život. Jde ale žít normální život, když jste součástí britské monarchie?

View this post on Instagram

A post shared by Famous Moms and Daughters (@celebritymothersanddaughters)

Laura vystudovala katolickou dívčí internátní školu v Dorsetu a poté studovala dějiny umění a marketingu na Oxford Brookes University. Pracovala jako motoristická korespondentka a pak se přesunula do světa umění, kam jí to táhlo vždycky. V roce 2006 si vzdala diplomatického účetního Harryho Lopese, se kterým má tři děti. Celá rodina žije stranou od září reflektorů.

S princi má dnes už dobré vztahy, ale vždycky tomu tak nebylo. Naopak, už od dětství mezi nimi panovalo napětí. Charles a Camilla spolu udržovali poměr i ve chvíli, kdy byla jejich maminka princezna Diana (†36) vdaná za jejich otce. Po její smrti se to jen zhoršilo, protože bratři obviňovali Camillu ze smrti milované matky. Laura zase prince Charlese, že rozbil její rodinu, ve které to fungovalo.

Čas ale léčí všechny rány a dnes už mají vztahy dobré. Třeba Lauřina dcera Eliza byla jako čtyřletá na Williamově svatbě za družičku. Laura sice nemá vznešený původ, ale díky jejímu manželovi jí chudoba nehrozí. Harry je synem barona a zdědí po něm dvě velká sídla. Pokud Charles usedne na trůn, může se navíc na jeho žádost získat titul hraběnky nebo vévodkyně. Laura tak má budoucnost zajištěnou.

Celebrity - další články

Doporučujeme