Harry Styles je opět k mání. Herečce Olivii Wilde dal košem

24. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Harry Styles. (Foto: Profimedia)

Podle časopisu People je to už nějaký pátek, co je oblíbený zpěvák Harry Styles (28) opět k mání. Lamač dívčích srdcí dal košem o deset let starší herečce Olivii Wilde. Pár se rozešel z důvodu rozdílných priorit.

Styles a Wilde se seznámili na natáčení snímku To nic, drahá. Ten Wilde režírovala a dokonce si v něm zahrála, Harry pak ztvárnil jednu z hlavních rolí. Na place mezi nimi přeskočila jiskra a kvůli novému objevu opustila Olivia i snoubence Jasona Sudeikise, se kterým má dvě děti.

Se zpěvákem randila dva roky. Bohužel jejich priority se podle zdroje z blízkého okolí lišily, a tak šli od sebe. “Také tlak veřejnosti byl pro ně složitý. Ve vztahu si zažili vrcholy i pády,” uvedl pro časopis People zdroj. Olivii vadilo, že zpěvák nebyl moc často doma. “On je pořád na turné a nyní opět pojede do zahraničí. Ona se soustředí na své děti a práci v Los Angeles.”

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Rozchod ale neproběhl nějak drasticky a dokonce Harry a Olivia zůstali v kontaktu. “Bylo to velmi přátelské rozhodnutí. Jsou stále blízcí přátelé,” dodal blízký zdroj.


Celebrity - další články

Doporučujeme