Helena Vondráčková vystoupila v Uherském Brodě! A oznámila hostování v Mamma Mia!

18. května 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Helena Vondráčková v neděli vystoupila se svojí skupinou Charlie Band v Uherském Brodě. Na závěr dvouhodinového benefičního koncertu předala zástupcům města šek v hodnotě 156.000 korun. Peníze jsou určené pro pozůstalé po únorové tragédii, která se v Brodu stala. Zpěvačka v rámci koncertu oznámila, že bude na podzim hostovat v pražském muzikálu Mamma Mia!

Legendární zpěvačka v něm ztvární hlavní roli Donny. Jako speciální host muzikálu Mamma Mia! zazpívá hity Dancing Queen, Super Trouper anebo The Winner Takes It All, který v 80. letech proslavila s textem Zdeňka Borovce „A ty se ptáš, co já“.

„Mám k Abbě velmi kladný vztah, především díky písničce A ty se ptáš, co já,“ řekla Vondráčková, která se souborem Mamma Mia! začne zkoušet už o prázdninách. Další tváře, které v show vystoupí jako special guest star, oznámí producenti v nejbližších dnech.

Muzikál Mamma Mia! měl premiéru v pražském Kongresovém centru 12. prosince loňského roku a dodnes si na představení zakoupilo vstupenku 140.000 diváků. Díky velkému zájmu bylo uvádění prodlouženo do konce roku 2015.

Čtěte také: Zpěvačka Helena Vondráčková zazáří v muzikálu Romeo a Julie!

Celebrity - další články

Doporučujeme