Herce Jima Carreyho obvinili kvůli smrti expřítelkyně!

20. září 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Americký herec Jim Carrey čelí trestnímu oznámení za podíl na smrti své bývalé přítelkyně Cathriony Whiteové! Obvinění ale odmítá.

Na soud se obrátil Whiteové manžel Mark Burton, podle kterého jeho žena neoprávněně dostala od Carreyho velmi nebezpečné léky. 

Burton v trestním oznámení tvrdí, že Carrey nelegálně získal a Whiteové předal medikamenty, které ji zabily. K vysoce návykovým látkám, jejichž výdej je jinak kontrolován, se herec podle dokumentu dostal díky svému bohatství a popularitě.

Podle Burtona poskytl Carrey léky Whiteové i přesto, že věděl o jejích sklonech k depresím a předchozímu pokusu o sebevraždu.

Herec obvinění odmítl s tím, že bude bránit svou čest, a případ označil za “hroznou ostudu”.

“Nebudu tolerovat tento cynický pokus využít mě nebo ženu, kterou jsem miloval. Cathrioniny potíže se objevily dávno předtím, než jsem ji potkal, a bohužel její tragický konec byl mimo kontrolu kohokoliv. Opravdu doufám, že se lidé brzy přestanou snažit z toho profitovat a nechají ji odpočívat v pokoji,” uvedl dále v prohlášení.

Třicetiletou Whiteovou nalezli mrtvou v září 2015 v jejím bytě v Los Angeles. Smrt byla uzavřena jako sebevražda. Týden před tím se prý s Carreym rozešli.

FOTO: Jim Carrey se vyjádřil k českému dvojníkovi! Co řekl?

 

Celebrity - další články

Doporučujeme