Herec Adam Vacula má s rolí Petra Kučery málo společné. Miluje box a chození do posilovny

20. února 2023·Celebrity·Redakce

Adam Vacula. (Foto: se souhlasem TV Nova/Profimedia)

Čeští diváci aktuálně žijí dobovým seriálem Zlatá labuť, který natočil režisér Biser A. Arichtev. Jedním z hlavních představitelů je i herec Adam Vacula, který hraje pohledného a hlavně bohatého Petra Kučeru. Má herec s rolí něco společného? To prozradil v rozhovoru pro web Nova.cz.

Herec Adam Vacula se v minulosti objevil například v seriálu Dáma a Král či Slunečné. Do paměti českých diváků se ale dostal až teď, a to díky seriálu Zlatá labuť. Zde ztvárňuje Petra Kučeru, který je majitelem obchodního domu a zároveň velkým milovníkem žen. “Je to nejmladší ze sourozenců. Je to človek, který přijel ze zahraničí. Odkud si přivezl nějaké inspirace, sen, který ve svém životě realizuje. Myslím si, že v tom vidí velký smysl, poselství. Přivedl do Československa ve 30. letech něco, co tady ještě nebylo, kde pod jednou střechou se dá nakoupit téměř všechno,” uvedl v rozhovoru.

Sám Herec moc rád cestuje. “Je to věc, za kterou utrácím nejvíce. Když můžu, tak někam vypadnu,” řekl a dodal, že i rád fotí, boxuje a chodí do posilovny. “Chodím pravidelně na tréninky, snažím se udržet v nějaké formě.” Což jeho sledující na instagramu mohou i sami posoudit, jelikož Adam zde poměrně často přidává snímky svého vypracovaného těla.

View this post on Instagram

A post shared by Adam Vacula (@adamvaculla)

Vacula si zahrál ale i v zahraničních seriálech jako Jack Ryan, Falcon a Winter Soldier či Freud. To, že bude hercem, se rozhodl ve čtyřiadvaceti letech. “Sen si plním teď, protože dělám, co mě baví, hraji. Takže jsem za to vděčný,” dodal.


Celebrity - další články

Doporučujeme