Herec Daniel Craig obrací. Bond mu prý chybí a chtěl by v roli pokračovat

11. října 2016·Celebrity·Redakce

Všechno je jinak. Herec Daniel Craig by prý rád pokračoval jako filmový agent James Bond. Pokud by se tak nestalo, velmi by jej to podle jeho slov zarmoutilo. Přitom to není tak dávno, co tvrdil naprostý opak.

Přesně před rokem Craig dokončil poslední příběh britského agenta s názvem “Spectre” a těsně po natáčení prohlásil, že s účinkováním v dalších dílech už rozhodně nepočítá. “To si raději podřežu žíly. Jsme hotovi. A všechno co chci, je posunout se zase dál,” prohlásil tehdy doslova pro magazín Time Out.

Uběhlo několik měsíců a 48letý herec obrací. “Bylo to den po konci natáčení. A já byl celý rok mimo domov,” vysvětloval tehdejší slova na americkém filmovém festivalu New Yorker. “Jak ubíhal čas, tak jsem si uvědomil, že mám nejlepší práci na světě. A rád bych v té práci pokračoval. Pokud by to mělo skončit, tak by mi to příšerně scházelo,” prohlásil tentokrát k další chystané bondovce. 

Daniel Craig prozatím ztvárnil agenta Jejího veličenstva ve čtyřech filmech – Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall, a Spectre. A podle hlavních producentů Barbary Broccoliové a Michaela G. Wilsona je pro ně Craig v roli Jamese Bonda stále absolutně první volbou.

Bonda už hrát nebudu. To si radši podříznu žíly, prohlásil Daniel Craig

Kdo bude nový James Bond? Craig dělá drahoty, i když mu nabídli královské výkupné

Dámský klub: Kdo je podle vás nejlepší, nejhezčí a nejvíc sexy Bond?

Celebrity - další články

Doporučujeme