Hodný kluk Kryštof Bartoš! Hvězda Devadesátek prozradila, jak to má nyní v soukromí

6. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kryštof Bartoš (Zdroj: Profimedia)

Dámy, nechte si zajít chuť. Hvězda seriálu Devadesátky, herec Kryštof Bartoš už není sám. V show Jana Krause potvrdil, že je zadaný. Herec ale opravdu není troškař, protože přítelkyně má rovnou dvě.

Herec Kryštof Bartoš zazářil na začátku ledna v novém seriálu České televize Devadesátky, kde hraje mladší verzi poručíka Tomáše Kozáka. Ondřeji Vetchému, který v seriálu Případy 1. oddělení hraje právě Kozáka, je navíc mladý herec dost podobný. To ocenil i Jan Kraus, do jehož show Kryštof dorazil.

Ten práskl ale mnoho zajímavých věcí, včetně pikantností ze svého soukromí. Doma má jednu přítelkyni, ale do společnosti ho doprovází jiná. Dorazila ostatně i na natáčení právě Show Jana Krause. S tou první, která pracuje ve filmovém průmyslu, se ale už 14 dní neviděl. “Já myslím, že ona to neví zatím,” odvětil bezprostředně na dotaz, co říká na jeho druhou známost.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Kraus (@jankrausss)

Já jsem ale hodný kluk, zeptejte se mámy!“ obhajoval se s lišáckým úsměvem pohledný herec. Vzápětí ale dodal, že spoléhá na její smysl pro humor a že se spolu chystají na dovolenou. Herec v minulosti odjel za svou láskou do Německa. Ona studovala a on pracoval všude, kde se dalo. Třeba v přístavu, kde vykládal a nakládal lodě. „Pak jsem tam ještě asi další půlrok živořil v jiných pracích. Ale asi nejvýživnější byl ten přístav,” zavzpomínal Bartoš.

Devadesátky z něj udělaly hvězdu. Nyní hraje v několika divadlech po celé republice, včetně pražského Činoherního klubu ve hře Mackbeth. V ní se potkává i se svými kolegy z Devadesátek, například s Vasilem Fridrichem, Bořkem Slezáčkem, Martinem Fingerem nebo Ondřejem Sokolem, který hru režíroval. Objeví se i před kamerou. Prozradil, že se objeví ve videí Ministerstva obrany k oslavě hrdinů heydrichiády. Kromě toho se chystá na další dva seriály, o kterých toho ale nemohl moc říct.

Celebrity - další články

Doporučujeme