HUDEBNÍ NOVINKA Frekvence 1: Kryštof – Ty a já! Podívejte se na klip!

23. června 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Rádio Frekvence 1 přináší další novinku kapely Kryštof! Jde o nádhernou baladu Ty a já. Kapela současně pouští do světa video k této písničce. Ty a já je druhým singlem z desky Srdcebeat, která se hned po vydání vyšvihla na první pozici albového žebříčku IFPI a už je multiplatinová.

Nový videoklip Ty a já patřík nejvýpravnějším v historii kapely. Hlavních rolí se zhostili lídr Kryštof Richard Krajčo a herečka Hana Vagnerová. „S Hankou se známe z natáčení seriálu Vraždy v kruhu a typově se nám do klipu hodila,“ prohlásil Richard.

Při psaní scénáře gangsterského příběhu se Karin Babinská inspirovala svými oblíbenými filmy Bonnie a Clyde či Butc Cassidy a Sundance Kid. „Chtěla jsem, aby příběh klipu obstál i samostatně bez písně, ale zráoveň koresponduje s Richardovým lyrickým textem,“ prohlásila režisérka a zároveň zpěvákova partnerka.

Celodenní natáčení v Praze a Berouně měla pod palcem firma Film United v čele s Rickem McCallumem, producentem tří dílů Star Wars. Zakameru se postavil Brit Sam McCurdy, který má sebou řadu filmů nebo seriály Hra o trůny a Merlin.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme