Hvězda Ulice Anna Kadeřávková poznala, co je to obtěžování. Cizího muže se chytře zbavila

8. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Anna Kadeřávková. (Foto: se souhlasem Anna Kadeřávková)

Skoro každá žena se s tím setkala - nechtěné obtěžování cizím mužem a strach, co s námi zamýšlí a čeho všeho je schopný. Podobnou zkušenost má i hezounká hvězda seriálu Ulice Anna Kadeřávková. Ta se na sociální síti svěřila s nedávným nepříjemným zážitkem a zároveň řekla, jak ze situace vybruslila.

Když si blonďatá herečka vyrazila letos v létě do jednoho pražského podniku, patrně netušila, co ji ten večer čeká a čemu bude muset čelit. Když vyšla sama ven na ulici, aby v klidu poslala zprávu, přiblížil se až nepříjemně blízko cizí muž. “Přistoupil ke mně cizí muž (cca 45 let, 185 cm). Na první pohled nevypadal podezřele, ale měla jsem z něj špatný pocit. Stoupl si velmi blízko ke mně a začal na mě mluvit,” popisuje Anna situaci na svém instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Kadeřávková (@annakaderavkova)

Ačkoliv to může někdo označit za banalitu, každá žena a dívka ví, jak moc je tato situace nepříjemná. Obzvlášť, když široko daleko nikdo jiný, než vy není. “Začal se mě ptát, jestli jsem to já, ta holka, se kterou se měl setkat. Oslovoval mě cizím jménem. Řekla jsem mu, že si mě s někým zřejmě spletl a kousek jsem se vzdálila,” pokračuje mladá herečka a dává tak jasně najevo, že mu tím chtěla naznačit, že o konverzaci s ním nemá zájem. 

Očividně to muž nepochopil, nebo spíš nechtěl pochopit a v obtěžování pokračoval dál. “Chválil mě, jak mi to sluší, říkal, jaké mám krásné tělo. A jestli mu dám svoje číslo, že si někam zajdeme, že si budeme rozumět. Fuj, bylo to extrémně nepříjemné,” přiznává Anna. Narůstal v ní strach, protože u cizího člověka se nedá poznat, čeho je schopný, a zda je pod vlivem alkoholu nebo drog. Herečka tak přemýšlela, jak z této situace ven. Opodál stála skupinka mladíků a Anička se k nim přitočila, jako by k nim patřila. Kluci naštěstí hned pochopili, o co jde a mladou krásku zachránili. Tento příběh může sloužit i jako rada dívkám, které by se ocitly ve stejné situaci.


Celebrity - další články

Doporučujeme