I Jitka Boho se konečně dočkala. V pondělí se jí narodil chlapeček Tadeáš

11. října 2022·Celebrity·Redakce

Jitka Boho a děti. (Foto: se souhlasem Jitka Boho)

Po Pahoufové, Pokáčovi, Kotkovi nebo Schickové se i modelka Jitka Boho dočkala. V pondělí porodila syna Tadeáška, kterého už několik dní netrpělivě očekávala. Tuto radostnou novinu sdělila na svém instagramu a připojila i fotku miminka v náručí.

“Tak mě to dítko pěkně zkouší,” psala ještě před několika dny modelka na svůj instagram. Poukazovala tak na to své nenarozené, které jako by se nemohlo rozhodnout, zda už chce na svět nebo ne. Nakonec si ale u maminky počkalo až do pondělí. Jitce Boho se narodilo druhé dítě a první syn. Dceři Rosalii přibyl bratříček Tadeáš.

10.10.2022 se stal pro mě opět tím nejsilnějším a nejkrásnějším dnem jako tomu bylo 29.11.2015 s Rosálkou. Jsi statečný, Tadeášku, protože to byla s tvými 3 970 g makačka nejen pro maminku, ale i pro Tebe,” napsala na instagram k fotce, kde drží malé miminko v náručí. To je z půlky zakryté látkovou plenou. Stylově ho ale Jitka oblékla do oblečku stejné barvy jako je její tričko. Jak rozkošné.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Modelka dále v příspěvku děkovala celému porodnímu týmu a zmínila, jak je vděčná, že mají ženy tak skvělou péči. Dále poděkovala svému partnerovi a tatínkovi novorozeného Tadeáška Tomášovi Hřebíkovi za tak krásného syna. Pod fotkou jí pogratulovaly například Andrea Verešová, Eva Decastelo nebo také těhotná Olga Lounová.

Celebrity - další články

Doporučujeme