A miminko může na svět. Jitka Boho připravila ten nejkrásnější dětský pokojíček

6. října 2022·Celebrity·Redakce

Jitka Boho. (Foto: se souhlasem Jitky Boho)

Každá žena, které se má narodit miminko, si přeje, aby ho na světě přivítala do čistého a pěkného domova. To se zcela jistě podaří Jitce Boho, která se dokonce nedávno přestěhovala z Třebíče zpět do Prahy. Na sociálních sítích ukázala, jak vypadá nový dětský pokojíček a my téměř zatím nenarozenému miminku závidíme. Čeká na něj pokojík jako z pohádky.

Krásná Jitka Boho už netrpělivě očekává příchod svého druhého děťátka, které se patrně nemůže rozhodnout, zda se mu na svět chce, anebo se mu u mámy v bříšku až moc líbí. “Dnešní noc byla téměř bez spánku, poslíčci víceméně pravidelné po 9-10 minutách a v půl sedmé jako když utne. Opravdu, to je Váha jak vyšitá,” napsala nedávno Jitka na sociální sítě. Poslední den znamení Váhy je 23. října. Tak snad to nerozhodné miminko stihne.

Nicméně, jak Jitka, tak dětský pokojíček už jsou na příchod nového člena do rodiny připravení. Někdejší misska si dala opravdu záležet a to, co doma pro mimčo vykouzlila, je opravdu krásné. Nádherná postýlka s baldachýnem, přebalovací pultík, dřevěná světla nad postýlkou a dřevěný kolotoč s ptáčky… Vše v jemných, přírodních barvách. I lampičky vnáší do místnosti příjemné a tlumené světlo na noční kojení a přebalování.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Její první dcera Rosálka je podle jejích slov zlatá, a to od té doby, co chodí do školy, což nastávající dvojnásobné mámě jistě velmi pomáhá. Rosálku má Jitka se svým prvním manželem Lukášem Boho. Druhé čeká se svým současným partnerem zemědělcem a pražským radním Tomášem Hřebíkem. Pohlaví i jméno zatím oba tají, ale jistě se vše už brzy dozvíme.

Celebrity - další články

Doporučujeme