Insta-Call s Jindrou Polákem z kapely Jelen: Na koncertě nám jednou přistála podprsenka. Slečna ji ale chtěla zpátky

23. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jindra Polák. (Foto: Ondřej Pýcha)

Kapela Jelen vydala po pěti letech novou desku Věci a sny. Proto naším dalším hostem Insta-Callu byl její zpěvák, Jindra Polák. Co jim nejčastěji lidé hází na pódiu a jak si užili nedávný online koncert?

Česká kapela Jelen se do povědomí dostala písničkou Magdaléna. “Jsme hudební hnutí, protože jsme začínali tři, pak jsme se začali postupně nabalovat a rozrůstat. S novou deskou máme ještě bubeníka a ještě s námi jezdí zpěvačka Káťa Tichá, tak je nás jenom na pódiu devět,” říká zpěvák Jindra Polák.

Teď si ale atmosféru koncertů mohou vychutnávat jen online. “Zas tak hrozné to nebylo. Nikdy předtím jsme online koncerty nedělali, tak jsme se rozhodli, že to pojmem trochu filmově, užít si to a dotáhnout to, co nejvíce k tomu klasickému zážitku z koncertu. Měli jsme tam propojené obrazovky, takže my jsme viděli fanoušky a oni nás,” přibližuje nedávný streamovací koncert Jindra.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Samozřejmě se tento zážitek nemohl rovnat klasickému koncertu, včetně toho, že by jim na pódiu něco přistálo. “Nám většinou lidé hází plyšové Jeleny. Jednou nám ale přistála opravdová podprsenka, ale slečna ji pak chtěla vrátit. Vyhecovala jí kamarádka a podprsenka byla docela drahá,” směje se. Co dalšího Jindra o kapele prozradil a proč poslední desku tvořili pět let se dozvíte v INSTA-CALLU Frekvence 1!

Celebrity - další články

Doporučujeme