Princ William ukázal svaly a fanynky šly do kolen! Tenhle krasavec bude jednou britský král

21. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ William. (Foto: Shutterstock)

Že nemůže být následník britského trůnu sexy? Omyl! Princ William se nechal očkovat proti nemoci covidu-19 a fanoušci šílí, protože princ překvapil pořádně vypracovanou paží.

Na první pohled na to sice vévoda z Cambridge nevypadá, ale zřejmě to bude případ “tichá voda břehy mele“. Princ má za sebou první dávku vakcíny proti covidu. Aby podpořil očkovací program ve své rodné zemi, sdílel Kensingtonský palác na Instagram snímek přímo z místa činu. Fanoušky ale více zaujalo něco jiného, než protikoronavirová kampaň. A to hlavně to, jak má princ svalnaté paže.

 

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

No ale ty bicáky!” “Červenám se tu.” “Pardon, ale ty svaly jsou jediné, co vidím,” píšou fanynky a dodávají, že se nediví, že Kate Middleton vypadá stále tak šťastně. Obdobných vzkazů jsou u snímků stovky. “Všem, kteří pracují na vakcinaci – děkujeme za všechno, co jste udělali a co děláte,” vzkázal princ zdravotníků. Fotku palác sdílel v den, kdy se ve Velké Británii otevřela registrace k očkování pro lidi ve věku 34+. Princi je osmatřicet let.

Celebrity - další články

Doporučujeme