Jágr se blížícího hurikánu nebojí. S přítelkyní na Floridě nakoupili zásoby

7. října 2016·Celebrity·Redakce

Na příchod hurikánu Matthew se chystá také hokejový útočník Jaromír Jágr, který se na Floridě připravuje na novou sezónu NHL. S přítelkyní Veronikou Kopřivovou už byli nakoupit zásoby.

“Uvidíme, co bude. Nemám s tím žádnou zkušenost. Když jdete nakoupit, tak vidíte, že se lidi trošku bojí, protože z obchodů všechno skoupili. Je to dobrý byznys pro Spojené státy. Možná to řekli schválně, protože chtěli vyprodat obchody,” vtipkoval Jágr o prázdných regálech.

Na dotaz, zda nakoupil balenou vodu a nutné zásoby, zase odpověděl se svým typickým humorem. “Jsem v pohodě, lidi dokázali přežít bez vody dva týdny a já to zkusím jen dva dny. Otestuju svoje tělo, jak je silné.” Do obchodů se vydal s přítelkyní Veronikou Kopřivovou. “Všude byly hrozně velký fronty a prázdný regály, to tady není zvykem. Já teda doufám, že to bude v pohodě a všichni budou v pořádku. Snad nám to neodfoukne to naše 25. patro,” řekla na sociálních sítích Kopřivová.

Tým Florida Panthers, za které Jágr hraje, nejdříve odložili a nakonec i zrušili čtvrteční přípravný zápas s Tampou Bay. Do sezony vstoupí Florida ve čtvrtek 13. října domácím zápasem proti New Jersey. Hurikán Matthew už si v Karibiku vyžádal stovky obětí.

Celebrity - další články

Doporučujeme