Jakub Vágner už ví, jestli manželka porodí holčičku nebo chlapečka

17. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Jakub Vágner. (Foto: se souhlasem J. Vágner)

Zanedlouho sympatický rybář a pořád čerstvý ženáč Jakub Vágner oslaví 40. narozeniny. V listopadu se oženil se sympatickou německou rybářkou Claudií. Společně teď čekají přírůstek do rodiny. V pořadu SHOWTIME prozradili pohlaví a jméno miminka.

Od listopadu má Jakub za manželku rybářku Claudii Darga, která vyrůstala v Německu, ale její rodiče pochází z Polska. Ne nadarmo se také říká,  že láska prochází žaludkem. Jakub svoji milou totiž sbalil na jídlo.“Chytil jsem ji na svíčkovou. Svíčková, to byl velkej tahák, dokonce rekord této ženy je týden v kuse svíčková. K obědu i k večeři, týden v kuse. To jsem i já pak rezignoval a dal si kachnu. A teď Claudia jede v kachně s bramborovejma knedlíkama, takže na jídlo slyší,” popisoval se smíchem v pořadu SHOWTIME Jakub Vágner.

Podle rybáře je jeho manželka původem zajímavý mix a dokonce dodal, že čeština jí není úplně cizí. “Bohužel rozumí všemu,” směje se. Claudii se líbí, že je Jakub vždy přirozený.“Je hodně věcí, které se mi na Jakubovi líbí. Třeba, že je pořád nohama na zemi bez ohledu na to, kolik projektů dělá. Jsem na něj pyšná. Je to velmi starostlivý muž,” uvedla v pořadu manželka, která po celou dobu rozhovoru seděla vedle něj.

Na závěr z Jakuba vypadlo, že čekají holčičku.“Doufám, že naše holčička bude vyšší. Pro Kayu to bude, myslím, skvělý, odmala bude plynně mluvit čtyřmi jazyky. Myslím, že to bude pro ni nejlepší dárek, který jsme mohli naší dceři případně dát,” doplnil Vágner.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Darga (@claudiadarga)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme