Rodina Vágnerů se nadále rozrůstá. Rybář Jakub čeká se svou ženou prvního potomka

26. listopadu 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Jakub Vágner Foto: ČTK

Rybář Jakub Vágner a jeho novomanželka Claudia Darga čekají rodinu. Před pár dny se uskutečnila jejich svatba, která nemohla proběhnout nikde jinde než na vodě, konkrétně na pražské lodi na Vltavě. Pro oba se jedná o prvního potomka, na kterého se velice těší. S informací přišel web Super.cz.

S pohlednou rybářkou chodil Jakub Vágner od loňského roku, před pár dny se v Praze vzali. Na svatbu však nedorazili všichni Jakubovi příbuzní (možná nenašli loď, kam by se všichni najednou vešli).

Mezi svatebčany chyběl mladší bratr Josef Vágner a stejně tak Karel Vágner junior, který Super.cz prozradil, že nebyl pozván z interních rodinných důvodůTáta Karel Vágner prozradil, že se na vnouče už moc těší, stejně tak jako oba nastávající rodiče.

Manželka Claudia Darga je z Německa s Jakubem mají společného mnoho, především však profesi. Stejně tak jako její dnes už manžel, loví závodně kapry. V minulosti chodil jeden z nejznámějších rybářů v Česku s modelkou Eliškou Bučkovou, se kterou se rozešli v roce 2018.

Celebrity - další články

Doporučujeme