Jaký je život s Jiřím Langmajerem? Adéla Gondíková prozradila detaily z jejich společného života

20. září 2022·Celebrity·Redakce

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer. (Foto: Profimedia)

Manželi jsou Adéla Gondíková a Jiří Langmajer tři roky. Nyní se herečka v rozhovoru pro web eXtra.cz svěřila, kdo z nich doma více uklízí a jak to mají s jejich psím miláčkem. Je nyní šéfem rodiny on nebo zůstává ještě "Langoš"?

Adéla Gondíková v rozhovoru velmi překvapila. „Jirka je hodně uklízecí typ,“ svěřila se. Má tak obrovské štěstí, že na nudné domácí práce není sama. Vadí jí ale že na uklízení nemá tolik času, jak by potřebovala. „Spíš mě mrzí, že na to nemám čas, takže se hrozím koupelny vždycky. Kdyby sem někdo přišel, to je hrůza…Tak to mezi čištěním zubů narychlo nastříkávám,“ smála se.

Přiznala se, že uklízí ráda, ale jen když je doma sama. Nikdo jí totiž do toho nemluví a neorganizuje. A překvapila ještě jednou. „Když jde jen o luxování, to děláme třeba stokrát za den. A baví mě žehlení. Mytí nádobí zvládám nějak za pochodu,“popisuje Gondíková. Má štěstí, že luxování ji baví a s manželem se střídají.

V lockdownu si totiž dvojice pořídila fenku zlatého retrívra jménem Maybe. Tu sice oba milují, ale chlupy z ní jsou zřejmě všude po domě. Adéla také němou tvář obvinila z toho, že jim doma mizí ponožky. „Ponožky… to je velkej problém. Jiří to ale nedělá. To je chyba našeho psa, protože když je vyperu a dám k sobě, což nesnáším, tak je pak složím do lavoru a odnesu. Pak přijde pes a odnáší to a někam to zakopává. Ponožky mě hrozně rozčilujou, posteskla si s tím, že radši chodí naboso.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Adéla Gondíková (@adela_gondikova)

Pejska vzali i na dovolenou. „Pejsek s námi byl celé tři neděle, chodil s námi na snídaně i večeře. Ona hrozně nesnáší jízdu v autě. Jela s náma v autě osm hodin,” dodala Gondíková a svěřila se, že to všichni skvěle zvládli a odpočinuli si.

Celebrity - další články

Doporučujeme