Je to mé nejlepší dítě. Kim Kardashian se pochlubila nejmladším synem

27. srpna 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Rodičovství není procházka růžovým sadem. Ačkoliv maminky své děti k smrti milují, občas je to s nimi obzvlášť těžké. O to více rodič ocení, když je jeho miminko hodné. To si pochvaluje i slavná maminka Kim Kardashian.

Ve skutečnosti je maminkou čtyř dětí, ale na Instagramu se Kim Kardashian nedávno dojímala zejména nad svým nejmladším potomkem, synkem Psalmem. Na sociální síť nahrála roztomilou fotku, na které nejen miminko, ale také maminka vypadá skvěle, a to zejména díky minimálnímu makeupu a přirozenému vzhledu.

V komentáři u fotky se jala Psalma chválit za to, že je nejlepším a nejroztomilejším dítětem na celém světě.

View this post on Instagram

My little man is the sweetest ever! He’s honestly the best baby. Sleeps through the night and by far my most calm. How did I get so lucky

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“Můj malý muž je tím nejsladším na světě. Je to to nejlepší miminko. Prospí celou noc a ze všech mých dětí je tím nejklidnějším. Nechápu, že mám takové štěstí,” uvedla Kim.

Kim nedávno pobouřila svou novou značkou spodního prádla celé Japonsko. Značku, jejíž název si nechala zaregistrovat i jako ochrannou známku, pojmenovala Kimono. Podle Japonců, kteří tak nazývají tradiční oděv, tím hvězda uráží jejich bohatou kulturu.

Celebrity - další články

Doporučujeme