Je tohle ještě Madonna? Zpěvačka zveřejnila nové fotky, fanoušky šokoval děsivý obličej

13. října 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Madonna

Zpěvačka Madonna (62) se během své kariéry změnila již mnohokrát. Tentokrát to ale vypadá, jako by se pozměnila doslova struktura jejího obličeje. Zpěvačka v pondělí přidala na sociální sítě několik selfíček, která některé fanoušky doslova šokovala. 

Když se řekne Madonna, vybaví si její tvář asi každý. Právě ta je ovšem nyní skoro k nepoznání. Zpěvačka totiž v pondělí zveřejnila několik snímků, na kterých její obličej vypadá docela jinak, než jak jsme zvyklí.

View this post on Instagram

The 3 faces of a girl who just Voted!! ?????? Get out there and take responsibility people!! #bidenharris2020

A post shared by Madonna (@madonna) on

Fanoušci se pod příspěvkem okamžitě začali divit, co že se jejich oblíbené zpěvačce stalo s obličejem. Někteří spekulovali, že se umělkyně možná děsí procesu stárnutí a podstoupila nějaký zákrok, který ji měl omladit. “Je to děsivé,” komentovali někteří a poukazovali na to, že Madonna vůbec nevypadá přirozeně.

Ve světě sociálních sítí a nejrůznějších aplikací je někdy těžké odlišit pravdu od umělého. Namísto operace by tak za podivnými fotkami klidně mohl být jen nějaký filtr či jiná úprava. Zpěvačka ovšem od děsivého příspěvku nahrála ještě dvě videa, na kterých její tvář vypadá stejně podivně.

Celebrity - další články

Doporučujeme