Jeden porod a dvě desky. Ewa Farna bilancuje svůj poslední rok

15. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Ewa Farna. (Zdroj: Profimedia)

Ewa Farna oslavila v pátek 12. srpna narozeniny, poslední, které začínají 2. Příští rok bude zpěvačce třicet, ale že by to téhle krásce vadilo? Ani omylem. I svůj poslední rok si pořádně užila a může na něj být právem hrdá. Bilancovala na svém instagramu.

Česko-polská pěnice Ewa Farna má za sebou velmi úspěšný rok. Kromě úspěchů na poli hudby si užívá i své dvě krásné děti, přičemž dcerka Ella se narodila právě letos.„Mám za sebou nádherný rok. Ve velké zkratce: 1 porod, 2 desky,“ svěřila se sympatická brunetka na instgaramu. Zde sdílela také celou řadu fotek, které mapují její soukromý i pracovní život.

Na jedné třeba tancuje s tatínkem a dcerku má v náručí, na další má třeba dceru v nosítku a ukazuje také přebal své poslední desky UMAMI. Také s kamarádkou založily firmu MMNT, která vyrábí přírodní vonné svíčky. Ukázala také, jak vypadají chystané nákresy koncertní scény. Na fotkách chybí její manžel Martin Chobot, který na podzim odešel z kapely a zřejmě se zatím nechce na veřejnosti ukazovat.

Všichni fanoušci, ale i celebrity se shodují, že je neuvěřitelné, kolik toho Ewa do svých 29 let stihla. „Evi, dodatečně přeju jen to nejlepší! A smekám!“ nechala se slyšet s neskrývaným obdivem například herečka Jitka Schneiderová. A my se k přáním dodatečně přidáváme.


Celebrity - další články

Doporučujeme