Jennifer Aniston je znovu zamilovaná! Za přítele má svalovce, který má ve skříni nejdenoho kostlivce

26. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Jennifer Aniston. (Foto: Shutterstock)

Samotě Jennifer Aniston už nadobro odzvonilo! Svobodná kráska si nabrnkla expřítele Halle Berryové. Svalovec Gabriel Audry ale není úplný svatoušek a na triku má obvinění z rasismu a incestu. Informoval o tom magazín US Weekly.

Jennifer je nadšená, že se znovu může bavit, ale po zkušenostech z minulých vztahů se to rozhodla vzít z jiného konce. Neváže se, užívá si to na spontánní úrovni – spontánnost ostatně uplatnila na všechny aspekty svého života,” popsal zdroj blízký herečce pro zahraniční média. Na románek přišel magazín US Weekly. Jennifer je tak opět zamilovaná až po uši.

Zatím není známo, jak dlouho spolu pár randí. Gabriel je uvolněný a citlivý a Jen se kolem něj cítí bezpečně, neboť ví, že co se odehraje za zavřenými dveřmi, tam také zůstane,” dodal zdroj magazínu. Také se spekuluje o tom, že Aniston možná o závažných obviněních, kterým její partner čelí, neví.

Expřítelkyně Halle Berryová Gabriela v roce 2009 obvinila z racismu a incestu. Ten ji měl rasisticky urážet a nikdy neuznal, že je jejich dcera míšenka. Také měl mít v minulosti pohlavní styk s jedním ze členů své rodiny a to se podepsalo na celém vztahu.

Celebrity - další články

Doporučujeme