Jennifer Aniston v šoku! Angelina Jolie ji opět převezla a sebrala jí rekord

26. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jennifer Aniston. (Zdroj: Shutterstock)

Jennifer Aniston a Angelina Jolie. Tyhle dvě hollywoodské krásky jsou zřejmě odsouzené k tomu, aby spolu věčně soupeřily. Angelina totiž překonala rekord své sokyně v lásce v počtu sledujících na Instagramu.

Angelina Jolie se Instagramu dlouho bránila, ale nyní podlehla i ona. Herečka, která se do povědomí dostala nejen jako představitelka Lary Croft, získala za pouhé tři hodiny 2,1 milionů sledujících, čímž překonala rekord, který do té doby držela právě Jennifer Aniston a to v nejrychlejším nárůstu sledujících.

Představitelka Rachel ze seriálu Přátelé se na Instagram připojila v roce 2019 a trvalo to pět hodin a šestnáct minut, než dosáhla hranice jednoho milionu sledujících. Do té doby to byl nevídaný jev, který teď Angelina rozmetala na kusy. První snímek u Jennifer byla společná fotka představitelů ze seriálu Přátelé, Angelina zvolila mnohem vážnější tématiku.

Jako svůj první příspěvek si vybrala zveřejnění dopisu od afgánské dívky, která v něm popisuje současnou a velmi dramatickou situaci v Afghánistánu. Herečka tak opět dokázala, že je velmi citlivě zaměřená, a i když žije v pozlátku Hollywoodu, všímá si, co se děje za hranicemi USA.

Herečky nikdy nebyly moc velké kamarádky, ale v roce 2005 si nemohly přijít na jméno. Mohl za to fakt, že tehdejší manžel Jennifer Brad Pitt ji opustil, protože na natáčení snímku Pan a paní Smithovi poznal právě Angelinu Jolie. Manželství, které začalo v roce 2000, tak definitivně skončilo. Jennifer mohla cítit jisté vítězství v roce 2016, kdy se manželé rozešli. Přestože spolu mají tři děti, právníci Angeliny a Brada se spolu potýkají v drsné rozvodové bitvě. Dokonce se spekulovalo nad tím, že Brad se ke své první ženě měl vrátit.

Celebrity - další články

Doporučujeme