Jiří Lábus zažil zvláštní moment. Žena mu nevěřila, že je to on a vynadala mu

10. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Jiří Lábus. (Foto: Profimedia)

Slavní herci musejí počítat s tím, že je lidé na ulici poznávají a někdy dávají hodně najevo své sympatie. Herec Jiří Lábus patří k těm, kterým to nevadí, a naopak mu to dělá radost. Historka z tramvaje, kterou vyprávěl, ho ale zaskočila a nebylo to vůbec příjemné. Žena mu začala nadávat v domnění, že si z ní manžel dělá srandu. Informuje o tom eXtra.cz.

Herci jsou jistě zvyklí na to, že je lidé na ulici poznávají. Pokud hrají zrovna nějakou negativní roli v seriálu, který se těší velké popularitě a sledovanosti, občas na ně diváci reagují zle. Někdy si neuvědomují, co je realita a co jen fikce a role a s hercem jednají, jako by byl skutečně seriálovou postavou. “V obchodě mi jednou odmítli prodat pití,” prozradila Frekvenci 1 herečka Štěpánka Fingerhutová, které v té době hrála mrchu v seriálu Ordinace v Růžové zahradě.

Herec Jiří Lábus je uznávaný a sympatický herec a bavič, takže ten pravděpodobně problém s takovými reakcemi neměl. Nechal se slyšet, že má rád, když ho lidé na ulici poznají a povídají si s ním. To, co ale zažil v tramvaji bylo krajně nepříjemné.

Přitom jen chtěl pomoci jednomu ze svých fanoušků. “Jak vás lidé znají, tak došlo k velmi zvláštnímu kontaktu. Nedávno jsem jel tramvají. Vedle mě stál pán, telefonoval manželce a říká jí: Poslouchej, miláčku, já ti musím říct, že vedle mě stojí pan Lábus. Já ti ho dám, on ti něco hezkého řekne,” vyprávěl herec. Muž mu ještě řekl, že mu manželka nevěří, že vedle něj pan Lábus skutečně stojí. “Tak já jsem to vzal a řekl jsem: Dobrý den, tady Lábus. A ona: ‚Ty debile, já tě stejně poznám.’ Tak jsem mu ten telefon rychle vrátil. Bylo to hodně nepříjemné, ale co se dá dělat,” prozradil dále herec. Jak se říká, za dobrotu na žebrotu.

Celebrity - další články

Doporučujeme