Jitka Boho pár měsíců po porodu maká na své figuře a vyzývá ostatní ženy, aby se nevzdávaly

20. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Jitka Boho. (Foto: Profimedia)

Mateřství je krásné, ale náročné. Každá žena se po porodu touží dostat na svou původní váhu. Své o tom ví Jitka Boho, která se rozhodla tři měsíce po narození malého Tadeáše, vrátit do formy. Na instagramu se pochlubila snímky své postavy a mnoho fanoušků ani nevěří, že byla těhotná.

Každá žena se chce po porodu cítit dobře. Jakmile to je možné, snažíme se všechny o jedno, a to dostat se zpět do formy. Některým to jde rychle, jiným pomaleji. Právě o tom se rozpovídala na instagramu česká zpěvačka a bývalá modelka Jitka Boho.

“Pomalu, ale jistě. Do cvičení se dokopu, to mě fakt baví a chtěla bych začít i běhat (to ale s ohledem na kojení asi nejde co???), ale s tím mým jídelníčkem to moc nejde… Jak já ty brambůrky (viz. poslední fotka) a hromadu lupínků a müsli (mysli) miluju… Jedla bych i víc zeleniny a hromadu jablíček, ale to Tedíkovi moc dobře nedělá… Máte nějaký tip na zdravý a chutný jídelníček pro kojící maminku (vegetariánku)? Budu moc ráda za vaše rady,” uvedla Jitka v příspěvku, ke kterému přiložila tři fotografie její aktuální postavy. V ten moment se v komentářích začaly objevovat nejen rady typu, že běhání podporuje tvorbu mateřského mléka, a tak je pro maminky vhodné, ale i obdivující vzkazy.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Mnoho sledujících vysekli bývalé modelce poklonu, že pár měsíců po porodu vypadá přímo skvěle. V závěru pak bývalá modelka vyzvala všechny ženy, aby se nevzdávaly. “A pokud  jste na tom podobně, nevzdávejte to, já to taky nevzdám a budu makat. Mám pak ze sebe lepší pocit, to se ví… o energii a čistější hlavě nemluvě. A samozřejmě, vše má svůj čas, to je taky jasný.” V závěru pak Boho zavtipkovala, že stahovací kalhotky dokážou zázraky.

Celebrity - další články

Doporučujeme