Jsi superhrdinka a královna krizových situací. Nikol Leitgeb dostala dojemný vzkaz od manžela Petra

18. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se svolením Nikol Štíbrové (instagram / stibrovicnikolka)

Nikol Štíbrová, po svatbě Nikol Leitgeb, zažívá s manželem Petrem jedno z nejkrásnějších období. Už měsíce se radují ze syna Tobiase, společně staví dům a věrnou společností jim je i starší Mathias. Nikol se teď od Petra dočkala dojemného vzkazu.

Superhrdinky. Tak označil Petr Leitgeb nejen svou ženu, ale i ostatní čerstvé maminky. Nikol nyní prožívá šestinedělí, což pro maminky bývá jedno z nejtěžších období. Jak se ale zdá, Nikol ho pomocí svého manžela zvládá na výbornou. Petr jí navíc na sociální síti napsal neskutečně dojemný vzkaz.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Leitgeb (@petrleitgeb)

Já si říkal, že si dáme společně doma to šestinedělí, a tak nějak to spolu na pohodičku zvládneme. No zvládáme, ale to jen díky Nikol, která se s grácií sobě vlastní nenechá rozhodit Mauglího pláčem, 505x denně poblitým bodíčkem, nekonečným provozem pračky, sušičky a žehličky, studenou snídaní, žádným obědem, houskou k večeři a tornádem, který nám několikrát za den proletí bytem,” rozepsal se v příspěvku Petr.

On sám roli tatínka zažívá poprvé a podle něj právě společně s Nikol prožívají nejhezčí období v životě. Dodal, že Nikol je královna krizových situacích a bez ní by to tak skvělé určitě nebylo. “Klobouk dolů, ženský, jste super!” dodal nakonec.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Leitgeb (@petrleitgeb)

Díky tomu se mu to pod příspěvkem hemží dojemnými komentáři, většina z nich je od žen. Podle nich by tohle jen tak nějaký chlap nenapsal. “Krásně napsané. Kolikrát chlapi berou vše jako samozřejmost,” napsala jedna z uživatelek. Petr se mezi tyto muže zřejmě neřadí.

Celebrity - další články

Doporučujeme