K situaci na Ukrajině se vyjádřila i Andrea Verešová. Osvětu spojila s reklamou, fanoušci nešetří kritikou

3. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Andrea Verešová (Zdroj: Profimedia)

Andrea Verešová to jistě myslela dobře, ale opět se dočkala jen kritiky. Bídu od fanoušků sklidila poté, co k fotce, na které propagovala kolagen, zmínila válku na Ukrajině. Sama si kritiky všimla a zřejmě jí došlo, že je příspěvek nevhodný, protože ho následně smazala. Informaci uvedl deník Plus 7 dní.

Jsou pro ni peníze důležitější? Fanoušci slovenské krásky si to zřejmě myslí. Modelka propaguje svou značku kolagenu, na tom by jistě nebylo nic špatného. Nešťastný je ale způsob, jakým se rozhodla produkt prezentovat.  „I přes to, co se děje ve světě, bychom neměli přestat myslet na sebe a svoje zdraví. Chtěla bych vám proto připomenout, abyste nezapomínali na pravidelné užívání kolagenu, mého oblíbeného elixíru mládí,“ napsala Andrea Verešová podle deníku Plus 7 dní.

Fanoušci si rozhodně nebrali servítky. “Ten kolagen určitě pomůže lidem na Ukrajině,” psali. Verešová si nicméně kritiku nenechala líbit a proti nevybíravým komentářům směřující na její osobu se ohradila. „Lidem na Ukrajině momentálně asi nepomůže, těmto lidem pomáháme jiným způsobem a pořádáme sbírky, šíříme osvětu a podporujeme ty, kteří to nejvíc potřebují. Ale to neznamená, že bychom měli zapomínat na sebe.Doporučuji vám kolagen vyzkoušet, věřím, že budete spokojená,“ napsala.

Někteří její “příznivci” ale komentář modelky nezvládli “To si děláte snad z lidí srandu? To snad není možné, co jste napsala,” pustili se do ní. “Trapas, peníze jsou pro tebe nade vše, že?” ptali se jiné. Modelka kritiku zřejmě nevydýchala a následně příspěvek smazala.


Celebrity - další články

Doporučujeme