Karel Gott má za sebou úspěšný koncert v Malostranské besedě! Před ním zašel do kostela

11. října 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Vyprodaná Malostranská beseda byla v pondělí večer svědkem prvního samostatného koncertu Karla Gotta po porážce rakoviny mízních uzlin. Před vystoupením zašel zpěvák do kostela.

„O víkendu se byl Karel projít s manželkou a dcerkami a během toho navštívil kostel svatého Václava na Smíchově. Prý tam teď chodí často,“ řekl zdroj s tím, že rodina s Gottem do kostela nešla. Proč Mistr do svatostánku zavítal, není jasné. Podle svých blízkých se ale zpěvák v době boje s rakovinou mízních uzlin hodně změnil a přemýšlel i nad vírou. To, že by se k ní upnul, ale zatím v žádném z rozhovorů neřekl.

„Doma nebo ve světě chodím do kostela rozjímat. Svět se tam vždy pro mne zastaví a já přemýšlím nad životem svým i bližních,“ řekl Karel před lety po vánočním vystoupení v chrámu svatého Víta. A podobě to asi bylo i o tomto víkendu. Ovšem je dost možné, že zpěvák před plným návratem na jeviště přišel do kostela i s tichou prosbou, aby vše dopadlo dobře. 

GALERIE: Podívejte se, jak se Karel Gott grandiózně vrátil na scénu! Fotky přímo z místa činu

Rok od kolapsu

Zlatý hlas z Prahy se vrací na scénu rok poté, co z ní naposledy před onkologickým onemocněním sestoupil! Loni v říjnu měl v těchto dnech velké zažívací potíže, které v závěru října vyvrcholili náhlou příhodou břišní, kvůli níž museli Gotta operovat. Při zákroku lékaři zjistili, že příčinou stavu byla rakovina mízních uzlin.

VIDEO: Uzdravený Gott živě zpívá Jdi za štěstím! Podívejte se

Celebrity - další články

Doporučujeme