Karel Gott: Otevřeně promluvil o svém zdravotním stavu! Co ho trápí?

12. června 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Fanoušci Karla Gotta dostali strach! Média totiž v posledních dnech a týdnech začala spekulovat o tom, že má zdravotní problémy. Zdroje z nemocnice mluví o potížích se srdcem. Gott deníku tedy otevřeně řekl, jak to tedy s jeho zdravotním stavem je.

„V prvé řadě bych rád uklidnil všechny své příznivce! Nejsem nemocný, nic vážného mě netrápí. To, že mne někdo spatřil v nemocnici, neznamená, že mi něco je,“ řekl včera deníku Aha! Gott poté, co si přečetl v týdeníku Sedmička, že má údajně potíže se srdcem. „Nemám, mé srdce je v pořádku a na správném místě,“ prohlásil rezolutně Gott.

Zpěvák nicméně potvrdil, že po doktorech v poslední době chodil! „Hodně pracuji, neustále cestuji a tak jsem chtěl vědět, jak na tom mé tělo je. A tak jsem šel, jak já říkám, na revizi těla! Na tu ale chodí kde kdo – i v mladším věku, nemyslíte? Jistě, že mě v té nemocnici mohl někdo vidět, ale opravdu: Nic závažného mě netrápí,“ popsal Gott.

Nejvýraznější zdravotní problémy měl Karel Gott v roce 2003, kdy zkolaboval ve své vile na Bertramce. Lékaři tehdy v nemocnici diagnostikovali, že prodělal lehčí mrtvičku. foto: Blesk.cz

Celebrity - další články

Doporučujeme