Karel Gott začal více využívat služeb ochranky! Co se stalo?

17. září 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Kolem Karla Gotta se kromě nového týmu začali také čím dál častěji pohybovat bodyguardi! Dříve jejich služeb využíval jen na větších koncertech, teď ho nově chrání i na menších akcích a večírcích, píše deník Aha!

Ochranka zpěváka v poslední době doprovázela např. na festival Trampský širák na Hanesově mlýně na Vysočině, kde vystupoval. A nebo minulou sobotu na akci neziskové organizace Helppes v pražském Motole. Vždy šlo o pořadateli najaté bodyguardy, kteří se o Gotta starali od jeho příjezdu až do odjezdu. Dříve se Karel na menších akcích obešel bez bodyguardů. Co se tedy stalo?

Noviny spekulují, že Gott chce mít větší klid. „Už nemůže sám zvládat debatu s desítkami lidí, ať s fanoušky nebo s kolegy. Každý s ním chce mluvit a Karel je neumí odmítnout. Proto ta ochranka, která mu má vytvořit určitý klid a komfort,“ informuje zdroj.

„Pak je tady ale také obava pana Gotta z lidí, kteří mu například nepřejí úspěch a píší mu zlé dopisy. I proto je více hlídaný,“ dodal zdroj. Tým Karla Gotta ale tvrdí, že v případě ochranky jde o standardní postup. „Ohledně ochrany pana Gotta v rámci vystoupení na charitativní akci Helppes vás mohu ujistit, že se jedná o naprosto standardní postup ze strany pořadatelů na podobných akcích, které probíhají na otevřených prostranstvích. Žádné nebezpečí panu Gottovi rozhodně nehrozí,“ prohlásila zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme