Kateřina Brožová jako královna i divoká kočka. Tahle blondýna ví, jak si užít léto

21. července 2023·Celebrity·Redakce

Kateřina Brožová (Foto: Instagram Kateřiny Brožové)

Herečka Kateřina Brožová se chlubí na svém instagramu, jak si užívá letošní léto. Na rozdíl od jiných nezveřejňuje fotky z exotických dovolených, ale z českého Orlíku. V sexy leopardích plavkách pózuje na přehradě, kde jí je podle jejích slov dobře.

Natáčení Ordinace v Růžové zahradě 2 má pauzu, a tak hvězdy tohoto nekonečného oblíbeného seriálu mají chvíli čas užít si letošního léta plnými doušky. I herečka Kateřina Brožová toho využila a vyrazila na přehradu Orlík. Instagram tak plní pěknými fotkami bez make-upu a je vidět, že je jí opravdu dobře.

Kromě blaženého odpočatého výrazu a trávení volného času se zvířecími miláčky ukázala Kateřina i svou parádní postavu v leopardích plavkách. “Trochu protáhnout v tygřích plavkách a šup do vody,” napsala k fotce, kde vypadá jako modelína. Tygr nebo leopard, je to kočka jako kočka. A Kateřina je stále veliká kočka.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Podle lichotivých a obdivných komentářů je znát, že má herečka velkou základnu věrných fanoušků. Kromě užívání si na dovolené ji od pátku 21. července až do 29. července čeká další blok představení Noc na Karlštejně, tentokrát u Konopiště v přírodním amfiteátru. V tomto muzikálu hraje již pěknou řádku let královnu Elišku Pomořanskou.

Celebrity - další články

Doporučujeme