Anna Polívková (42): Děti a svatba? Nechci to rozhodovat za osud

24. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Herečka Anna Polívková. Foto: ČTK

Anna Polívková sice v březnu oslavila již dvaačtyřicáté narozeniny, se založením rodiny ale nijak nespěchá. Podle svých slov nechce tyto věci rozhodovat za osud. Vlastní děti by sice měla ráda, vyhovuje jí ale i role starší sestry a tety. Hlavní důvod, proč děti zatím nepřišly, je prý jednoduchý - prostě zatím nepotkala toho pravého. 

Herečka Anna Polívková patří mezi slavné české ženy, které s rodinou nijak nespěchají. “Nechci to rozhodovat za osud, uvidíme, co přijde. Už teď děti okolo sebe mám, ať už sourozence nebo synovce.Zbožňují mě a já je nemusím vychovávat. Rozdivočelé je pak vždycky vrátím rodičům. Být sestra nebo teta je také výborná role,” prozradila pro TV Prima.

Ačkoli herečka prožila několik vážných známostí, na manželství ani na děti nikdy nedošlo. Dva roky strávila s hudebníkem Jakubem Xavierem Barem, při účasti ve StarDance ji okouzlil tanečník Michal Krutiš (35) a zatím poslední velkou láskou byl filmař Jiří Matoušek (29).

Nejsympatičtějsí homosexuál

Ten přitom v roce 2011 soutěžil ve volbě o nejsympatičtějšího homosexuála a skončil na druhém místě. Že by však nebyl přitahován ženami to ale podle jeho blízkých vůbec neznamená. “V té době se tam hlásili nejen gayové, ale i bisexuálové a muži, co s touto komunitou sympatizují,” vysvětlil před časem Jirkův kamarád pro deník Blesk.

Na potomstvo zatím herečka nemá ani čas. Polívková vede aktivní život a ráda se věnuje své práci. V současnosti ji diváci mohou pravidelně sledovat například jako komisařku Lenku Vrabcovou v krimiseriálu Einstein – případy nesnesitelného génia.

Celebrity - další články

Doporučujeme