Kdo bude nový James Bond? Craig dělá drahoty, i když mu nabídli královské výkupné

6. září 2016·Celebrity·Redakce

V přepočtu 3,6 miliard korun nabídla společnost Sony Pictures herci Danielu Craigovi, pokud natočí další dva filmy coby James Bond. Ten ale zatím odmítá, že by se měl do role vrátit a v jednom z rozhovorů dokonce řekl, že než aby se stal Bondem popáté, raději spáchá sebevraždu.

„Radši rozbiju tuhle skleničku a podřežu si žíly. Momentálně to nepřichází v úvahu,“ řekl loni na podzim v rozhovoru pro britský magazín TimeOut London Daniel Craig.

V rozhovoru pro Esquire ale zmínil, že si nechává otevřená zadní vrátka. A kdyby chtěl být opět ve službách MI6, tak jen pro peníze.

Tomu hraje do karet poslední nabídka společnosti Sony Pictures, která se podle hollywoodských médií rozhodla Craiga přeplatit a nabídla mu luxusních 150 milionů dolarů, tedy 3,6 miliard korun, když se do role blonďatého Bonda vrátí v pátém a šestém pokračování.

PSALI JSME: Někdejší agent 007 Pierce Brosnan zkritizoval poslední bondovku

Jestli Craig na nabídku kývl, není známo. Kdo by ale jistě roli agenta 007 přijal všema deseti, je rovnou zástup herců. Spekuluje se o Tomu Hiddlestonovi (Avengers). Zájem by měl i Tom Hardy (Šílený Max, Revenant, Dítě 44) nebo Idris Elba (Thor), který by se stal prvním Bondem tmavé pleti. Mluví se dokonce o tom, že by Bondem vůbec poprvé mohla být žena a na roli se už třese bývalá agentka Scullyová Gillian Anderson.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme