Kdo z paláce rasisticky urážel Meghan? Vévodové chtěli dotyčnou osobu prásknout, nakonec se rozmysleli

31. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Harry a Meghan, ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Harry a Meghan přemýšleli o tom, že zveřejní jméno člověka, který stojí za rasistickými urážkami, které se měly týkat jejich syna Archieho. Stojí to v nové kapitole jejich aktualizované biografie. Informaci uveřejnil server Daily Mail.

Člověk, který měl v té době urážet ještě nenarozeného prince Archieho, má být vysoce postavený člen královské rodiny. Kdo to ale je, se stále neví. Vévodové ze Sussexu moderátorce Oprah Winfrey odmítli prozradit jméno, také ale vyvrátili, že by nemístnou otázku položil tehdy horký kandidát princ Philip (†99). K odhalení ale tehdy prý chybělo opravdu málo. Vévody jméno pálilo jazyku.

Tyto informace tvrdí kniha o Meghan a Harrymu Hledání svobody, kterou napsali Omida Scobie a Carolyn Durand. S informacemi přišel britský list Daily Mail. Vévodové se nakonec rozhodli nic neprozradit, protože zveřejnění jména by prý dotyčného velmi poškodilo.

K otázce rasismu se hned druhý den po odvysílání negativně vyjádřil bratr Harryho, princ William. Ten se ohradil, že královská rodina rozhodně není rasistická. Stejný názor má i královna Alžběta II. Ta v oficiálním vyjádření informaci zpochybnila a odmítla, že by nějaký rasismus v paláci probíhal.

Celebrity - další články

Doporučujeme