Další nepřítel vévodkyně Meghan. Camilla jí nemůže odpustit, jak se zachovala k princi Charlesovi

30. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ Charles a Camilla. (Foto: Shutterstock)

Seznam nepřátel se u Meghan rozšířil o další jméno. A nikoho nepřekvapí, že je to opět jméno z britské královské rodiny. Camilla Parker Bowles jí údajně nehodlá odpustit napáchanou škodu, kterou odchodem z královských řad způsobila jejímu manželovi Charlesovi. Informaci uvedl list Telegraph.

Camilla Parker stojí za svým manželem, stůj, co stůj. A to se týká i Megxitu, který pošramotil vztahy Harryho a Meghan nejen s Charlesem, ale i s jeho manželkou. Ta se většinou drží stranou, teď ale udělala výjimku. “Nemyslím si, že by vévodkyně někdy odpustila Meghan za to, co udělala princi z Walesu,” prozradil listu Telegraph tajný zdroj.

View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Kdysi vřelé vztahy obou dam jsou tak teď na bodu mrazu. Server Vanity Fair připomněl, že v minulosti spolu vévodkyně vycházely, navzdory předchozím milostným eskapádám Camilly a Charlese. Ty vedly k rozvodu Charlese a Diany, matky Harryho.

Odchodem manželské dvojice z předních pozic v britské monarchii veškeré rozkoly mezi aristokratickými páry teprve začaly. Harry v nedávném rozhovoru o duševním zdraví kritizoval výchovné praktiky svého otce. V březnovém rozhovoru s Oprah Winfrey zase prozradil, že ho Charles úmyslně ignoruje a společně s Meghan je odřízl od finančních prostředků.

Celebrity - další články

Doporučujeme