Kdo ztvární popovou královnu Madonnu? Tvůrci měli hned jasno. Herečka si ale musela projít peklem

9. června 2022·Celebrity·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Hrát popovou královnu Madonnu v jejím autobiografickém filmu by snad chtěla každá hollywoodská herečka. Představitelce Neskutečné Anny Julia Garner se to pravděpodobně splní. Tvůrcům přišla na mysl jako první právě ona. Přesto si ale podle všeho prošla konkurzovým peklem, který sama Madonna vyžadovala. Informoval o tom The Hollywood Reporter.

I když ji byla role nabídnuta, oficiálně ji osmadvacetiletá herečka Julia Garner ještě nepřijala. Není ale pochyb, že to udělá. Proč by taky ne, že? Mít tu čest ztvárnit popovou královnu a legendu by přece chtěl každý. Dalšími adeptkami byly Florence Pugh, Bebe Rexha, Sky Ferreira, Emma Laird nebo Sydney Sweeney.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Garner (@juliagarnerofficial)

O Madonně se všeobecně ví, že je neuvěřitelná perfekcionistka. A podle toho také vypadal konkurz na roli její osoby. To, čím si mladé herečky musely projít, by se dalo nazvat konkurzovým peklem.

Podle zdrojů The Hollywood Reporter musely například strávit 11 hodin s Madonniným choreografem po nichž následovala lekce se zpěvačkou samotnou. K tomu s ní herečky absolvovaly čtení a pěvecké zkoušky. Představitelka Madonny zkrátka musí perfektně zvládat všechno, zpěv, tanec i dokonalý herecký projev. Proto není divu, že si tvůrci vybrali právě Julii. V Neskutečné Anně se vtělila do ústřední postavy tak věrohodně, že tím oslnila nejednoho diváka. 

View this post on Instagram

A post shared by Julia Garner (@juliagarnerofficial)

Na filmu se pracuje už několik let, stojí za ním pochopitelně Madonna sama, ale tvorba začala váznout, když se zpěvačka pracovně rozešla se scenáristkou vystupující pod pseudonymem Diablo Cody.


Celebrity - další články

Doporučujeme