Kim Kardashian baví internet. Na milánském týdnu módy se narvala do šatů, ve kterých nemohla vyjít schody

29. září 2022·Celebrity·Redakce

Kim Kardashian. (Foto: Profimedia)

Že jsou některé ženy ochotné pro krásu vytrpět cokoliv, víme. O tom opět všechny přesvědčila americká modelka Kim Kardashian, která oblékla na milánském týdnu módy tak těsnou róbu, že v ní sotva chodila. Dokonce ji někdo při chůzi natočil a video, které se později objevilo na sociální síti TikTok, teď baví celý internet. Informoval o tom server Insider.

Minulý týden byl v italském Miláně slavný týden módy, známý jako Milan Fashion Week. Jeho se zúčastnila i modelka Kim Kardashian. Na přehlídkové molo vynesla černé flitrové šaty na ramínka, ve kterých jí to moc slušelo. Avšak na večerní afterparty zvolila poněkud těsnější outfit, ve kterém nemohla pomalu ani vyjít schody, natož si sednout.

Modelka na večer vynesla upnuté třpytivé šaty stříbrné barvy, které měly na bocích a ve výstřihu šněrovačku. Přestože byly šaty opravdu nádherné, ukázaly se jako velmi nepraktické. Na TikTok uteklo video, jak se Kardashian snaží v těsných šatičkách poskakovat do schodů, protože jí zúžená sukně nedovolí udělat ani krok. Dokonce jí pomáhají přátelé, bez kterých by nenastoupila do přistaveného auta.

@steph_shepI’ll let you caption this ⬇️♬ Funny Song – Cavendish Music

Video potom vyvrcholí tím, že v automobilu si nemůže slavná modelka ani sednout a zůstává v polosedě. Kim tak opět všem dokázala, že je ochotná pro výsledný look obětovat opravdu cokoli. Posledně shodila během tří týdnů přes 7 kilogramů jen proto, aby se vešla do ikonických šatů herečky Marilyn Monroe (†36), která v nich před 60 lety zpívala Happy Birthday prezidentu J. F. Kennedymu. Bohužel později vyšlo najevo, že Kim róbu nedozírné hodnoty poničila.

Celebrity - další články

Doporučujeme