Kim Kardashian je opět terčem kritiky. Kvůli špatné editaci jí na fotce trčí z hlavy třetí ruka

7. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / kimkardashian

Hvězda reality show, modelka a podnikatelka Kim Kardashian (39) patří k nejsledovanějším celebritám světa. Zatímco někdy ji fanoušci a média vynášejí do nebes, jindy jí lidé nemohou přijít na jméno. A kritiky se jí dostalo i po zveřejnění příspěvku na sociálních sítích, kde jí vinou špatné úpravy fotky trčí z hlavy třetí ruka. 

V pondělí 4. května se na oficiálním Instagramu Kim Kardashian objevily dva snímky, na kterých podnikatelka vypadá jako jakýsi kříženec mezi člověkem a hadem. V popisku uvedla jen slovo “jedovatá”.

Ačkoli chtěla zřejmě svých neuvěřitelných 168 milionů sledujících zaujmout něčím zcela odlišným, jeden z obrázků se stal okamžitě hitem kvůli malé chybce.

View this post on Instagram

Venomousss

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Fanoušci si totiž povšimli, že televizní hvězdě trčí z hlavy třetí ruka. “Kdokoli tu fotku upravoval by měl být propuštěn,” rýpl si jeden komentář. “Holka, proč máš ve vlasech prsty?” ptal se další. “Počkat… To má ve vlasech ruku, nebo jsem jediná, kdo vidí nehty?” přemýšlela další žena.

Foto: Instagram / kimkardashian

Kim Kardashian na kritiku zatím nijak nezareagovala a snímky nechala na svém profilu viset dál. Nakonec je ale jasné, že ani tahle chybka světoznámé podnikatelce v očích milionů fanoušků zřejmě nijak neuškodí.

Celebrity - další články

Doporučujeme