Kim Kardashian je terčem posměchu! Fanoušci si na dokonalé fotce všimli něčeho děsivého

23. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Kim Kardashian

Podnikatelka a profesionální celebrita Kim Kardashian (38) si za nedávnou kampaň na své parfémy slízla pořádnou kritiku. Zdánlivě perfektní snímek totiž kazí jedna dost znepokojující maličkost, které si fanoušci samozřejmě ihned všimli. 

Zřejmě málokoho už dnes překvapí, když jsou reklamní snímky retušované a upravované. Kim Kardashian však ten svůj nechala upravit tak nešikovně, že se jí na levé noze objevil šestý prst. Fanoušci si detailu rychle všimli a snímky z reklamy na její parfémy se začaly šířit jako lavina.

Původní obrázek se na instagramu slavné krásky objevil 19. srpna. Kim Kardashian je na něm společně se svou mladší sestrou, Kylie Jenner (22). “Kyliina oblíbená je ta v pleťové lahvičce, já myslím, že já mám nejraději růžovou! Nosí mé parfémy už velmi dlouho, takže tahle spolupráce je extra speciální, protože vím, jak moc si ten proces užívá. Najít pro ni perfektní vůni bylo nemožné, takže jsme to zúžili na tři nejoblíbenější,” napsala Kardashian ke snímku na sociální síti.

Trojice parfémů je aktuální novinkou podnikatelčiny značky KKW Fragrance. Fanoušky však namísto parfému zaujala právě drobná deformace. “Moje oblíbená je ta červená,” okomentovala například nadšená fanynka, aby jí další komentující odpověděla “Můj oblíbený je její šestý prst.”

“Ten šestý prst je ikonický,” míní další. “Mám halucinace, nebo má Kim 6 prstů? Vysvětlete mi to někdo, jsem tak zmatená! Počítala jsem to nesčetněkrát,” nedovedla se jiná fanynka dopočítat. Kardashian však ve skutečnosti žádný šestý prst na noze nemá, jakkoli tací lidé skutečně existují. Na starších snímcích podnikatelky bylo prstů vždy jen pět.

View this post on Instagram

Kylie’s favorite is the nude bottle, I think mine is the pink! She’s been wearing my perfumes forever so this collab is extra special because I know how much she loves the process. Finding her perfect scent was impossible so we narrowed it down to her three favorites! Kkwfragrance.com Aug 23rd.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Celebrity - další články

Doporučujeme