Kim Kardashian proměnila rodinu ve Flinstoneovi. Fanoušci se baví trapasem ve Photoshopu

2. listopadu 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Celebrity každoročně svádějí neoficiální boj o nejlepší halloweenský kostým. Od krvavých zombie po Frankensteiny, hvězdy Hollywoodu se obvykle snaží předvést to nejlepší, co jen je v jejich silách. V případě Kim K to nejroztomilejší.

Kim Kardashian se rozhodla svou rodinku stylizovat do pravěkých postaviček Flinstoneových. Dokonce svého manžela, rappera Kanyeho Westa přemluvila k tomu, aby se nasoukal do kostýmu Dina, domácího mazlíčka pravěké rodiny. Právě to však lehce zkomplikovalo focení, jak sama Kim na Instagramu přiznala. Nejmladší člen rodiny Chicago se totiž kostýmu dinosaura začal bát a nechápal, že v kostýmu se ukrývá jeho tatínek.

View this post on Instagram

This family pic was such a challenge because Chicago was so scared of Dino! LOL We tried to explain and show her that it was just daddy but she didn’t get the concept yet! So shout out to the photographer for editing her in & making our family Flintstones dreams come true!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Jak Kim napsala, Chicago musel být do fotky dodělán Photoshopem. Právě tomu se fanoušci na internetu smějí. Chicago totiž rozhodně nepůsobí, že by do fotky zapadal přirozeně. Je zcela zřejmé, že do snímku bylo zasahováno Photoshopem a ne zcela profesionálně. Za tu roztomilost to ale internet Kim asi odpustí.

Celebrity - další články

Doporučujeme