Kolik bylo zesnulé Jolandě let? Věštkyně zamotala lidem hlavu ještě po smrti

23. ledna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Když se v pátek dostala na veřejnost informace o úmrtí slavné věštkyně Jolandy, objevilo se několik různých údajů ohledně jejího věku. Lidé se mezi sebou dohadovali a nebylo vůbec jasné, jak to bylo doopravdy. Serveru extra.cz nyní vše vysvětlil její syn.

Kdo by ji neznal. Originální obraty jako “Tady vidím velký špatný,” nebo “Hodně budeš někde!” už od jejich prvního vysílání v televizi naprosto zlidověly. Věštkyně Jolanda a její cikánské karty si získaly přízeň mnoha diváků.

V pátek ale fanoušky zasáhla smutná zpráva. Jolanda, vlastním jménem Věra Nemetjová, toho dne ráno zemřela na selhání srdce. Ačkoli se v oficiálních zdrojích objevovaly informace o tom, že jí bylo pouhých 55 let, po internetu se šířily různé zprávy, které tvrdily, že jí mělo být dokonce 68.

 „Maminka zemřela ve věku nedožitých 56. narozenin, bylo jí padesát pět,“ uvedl pro extra.cz Jolandin syn David. Údaj na Wikipedii měl sice správně den i měsíc, v roce se ale jeho autor sekl o více, než 10 let. Podle jejích synů se slavná věštkyně totiž narodila v roce 1964.

Poslední rozloučení s kartářkou proběhne ve čtvrtek 23. ledna od 14:00 hodin v obřadní síni v Děčíně-Folknářích.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme