Kordula ukázala přítele v mikině za 34 tisíc. Sestra Agáty Hanychové si umí vybrat!

31. října 2022·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická, Agáta Hanychová. (Foto: Profimedia)

Kordula Stropnická je poslední dobou často v hledáčku paparazzi. Jinak tomu nebylo ani v sobotu večer, kdy se sedmnáctiletá kráska objevila na galavečeru Clash of the Stars. Navíc, když vedle ní seděl její přítel Damian. Dokud ho ovšem Kordulina sestra Agáta Hanychová neposlala do zadní řady a sama si nesedla do první řady vedle Kordulky. Proč to udělala? Informace přináší eXtra.cz.

To, že má pohledná dcera Veroniky Žilkové chlapce, se už ví díky její ségře Agátě, která to propálila v jednom ze svých mnoha živých vysílání. “Pozor, včera mi volala. Teda takhle, volal mi její chlapec,” prohodila jen tak mimochodem, zatímco se jejich máma Veronika zhrozila, že to Agáta právě veřejně práskla. A tak netrvalo dlouho a Kordula svého Damiana vyvedla do společnosti na sobotní galavečer.

Tam spolu seděli v první řadě, něžně se hladili po koleni, drželi se za ruce a byli jako dvě čerstvě zamilované hrdličky. Což neuniklo bulváru a jejich počínání fotografové detailně dokumentovali. Toho si patrně všimla těhotná Agáta Hanychová a rozhodla se zasáhnout.

View this post on Instagram

A post shared by 𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚.𝐜𝐳 (@extra.cz)

Mladého krasavce zvedla ze židle a poslala ho si sednout za Kordulu o řadu dál, kam měl později dorazit i její přítel Jaromír Soukup. Na volné místo vedle Korduly si sedla sama Agáta. Pokud chtěla chránit svého nového potencionálního švagra před paparazzi nebo chtěla jejich pozornost pro sebe, to se neví.

Určitě jí ale šlo o ochranu své sestřičky a jejího partnera. Kterého si tedy Kordula skutečně uměla vybrat. Podle toho, v čem Damian na galavečer dorazil, je znát, že nejde o žádného chudáka. Na sobě měl mikinu Gucci, která vyjde na 34 tisíc korun a boty od Alexandera McQueena, které vyjdou na 14 a půl tisíce korun.

Celebrity - další články

Doporučujeme