Změna je život? Kordula Stropnická chystá velkou věc, chce si změnit jméno

21. října 2022·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická Veronika Žilková (Zdroj: Profimedia)

Velkou vášní krásné Korduly Stropnické jsou koně. Jezdí už od svých pěti let a bez nádherných zvířat nemůže být. Její maminka, herečka Veronika Žilková v pořadu Showtime prozradila novinky ze života své dcery a také to, jakou změnu plánuje.

Ve chvíli, kdy její dcera Kordula usedne do koňského sedla a vyrazí na závody, je ve Veronice Žilkové malá dušičky. O svou ratolest má samozřejmě strach, ale snaží se jí podporovat a pomáhat. Koně jsou oběma velmi blízké a toto prostředí si velmi užívá. „Je to krásný, protože to je pro mě úplně nový svět. Musím říct, že mě ti koňáci po roce, co se tady už motám, dobře znají. Zdravíme se a všichni si tady navzájem fandí,“ prozradila Veronika Žilková

Nyní se Kordula sžívá s novým koněm, který jí navíc přinesl zajímavý podnět. „Kordulka má nového koně, který se jmenuje Kornélie a ona je tedy Kordula. Ráda by se jmenovala Kordélie, a proto stále uvažuje i o přejmenování. Oběma se ale říká Kordy,“ svěřila se herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovastropnicka)

 

A vypadá to, že nové zvíře si Kordula vybrala velmi dobře. „Předchozí kůň dcery se zranil, tak aby Kordulka nestála, muselo se to bohužel řešit půjčkou a investicí do koně nového,“ objasnila herečka, proč její dcera závodí na jiném koni. A výběr to nebyl jednoduchý. „Celkem jsme obešli zhruba dvanáct koní a musím říct, že je to těžší než vybrat životního partnera. Ten jezdec si musí s koněm rozumět a mít stejný temporytmus,“ dodala Žilková, která má z koní sice stále strach, ale obavy z řízení přívěsu na přepravu koní již překonala.

Celebrity - další články

Doporučujeme