Královským dětem není co závidět. Od září budou muset do školy i v sobotu

11. srpna 2022·Celebrity·Redakce

George, Louis a Charlotte (Zdroj: Profimedia)

Září nepatří u dětí mezi oblíbené měsíce. Po dvou měsících se vrací opět do školních lavic. A nejinak tomu bude u dětí prince Williama a Kate. Charlotte, George a Louis nastoupí do nové školy, kde je čeká jedna velmi nepříjemná změna. Informaci uvedl deník The Telegraph.

William a Kate by se brzy měli stěhovat do Windsoru, kde sídlí královna Alžběta II. Pro vévody z Cambridge bude stěhování znamenat velký krok. Budou blíže královně, která na svého vnuka bude chtít přehodit čím dál tím více královských povinností.

George, Charlotte a Louis by tak měli nastoupit na novou školu – Lambrook v Berkshire, která je určena pro dívky i chlapce. Rodiče tak budou mít své ratolesti stále u sebe.  Školné na jeden semestr je podle školy až sedm tisíc liber, tedy zhruba 200 tisíc korun. Páru se ale investice do vzdělání svých potomků vyplatí, protože většina absolventů míří na prestižní střední školy jako například Eton, kde studoval právě princ William či jeho bratr Harry.

Škola je ale velmi náročná a děti se tam rozhodně neflákají.  Budou se připravovat na společnou přijímací zkoušku, kterou má ve Velké Británii každá soukromá škola. Velkou změnou, a pro děti určitě ne příjemnou, je to, že se tam učí i v sobotu. Odpoledne následují sportovní zápasy pro žáky 5. ročníku a výše.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme