Ať se královnou stane vévodkyně Kate, přejí si Britové. Proč je u nich tak populární?

10. srpna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Je milá, krásná, má styl, věnuje se charitě, netropí žádné skandály, neustále se usmívá, je skvělou matkou i manželkou a perfektně plní nelehké královské povinnosti. Jaká bude Kate Middleton, až se její manžel stane králem? Odpovídá časopis People.

Podle královské expertky Amandy Foreman, která má na svědomí knihu Queen Victoria’s Buckingham Palace (Buckinghamský palác královny Viktorie) je Kate Middleton stejně vřelá jako královna Alžběta. „Dokáže přimět každého, s kým se setká, aby se v její přítomnosti cítil příjemně. Když s ní mluvíte, víte, že máte její plnou pozornost a dokáže s vámi okamžitě navázat kontakt. To je samozřejmě do jisté míry naučené, ale také to vyžaduje vrozený talent. A ten Kate rozhodně má,“ myslí si expertka na královskou rodinu.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Valná většina Britů by si přála, aby se králem stal rovnou princ William se svou ženou po boku. Jenže přirozeným nástupcem Alžběty je její syn princ Charles. Bohužel, lidé mu to nemohou zapomenout jeho nepovedený vztah s princeznou lidských srdcí Dianou. I když se jeho současná žena Camilla snaží sebevíc, oblíbená prostě není. Z průzkumu vyplývá, že by ji chtěl za královnu každý desátý Brit.

To Kate je na tom mnohem lépe. Lidé opěvují její přívětivou povahu, to jak se stará o své děti a snaží se je vést k „normálnímu“ životu a její práci pro charitu či ochranu životního prostředí. „Její největší devízou je naprostá ochota přizpůsobit se všem požadavkům, které na ni její postavení klade,” říká historička Sarah Gristwood.

Kate je navíc velmi mírná, což se prý nedá říct o jejím manželovi. Princ William umí být doma prudký a nebýt Kate, vybuchl by i na veřejnosti. To má společné se svým bratrem, princem Harrym. „William i Harry mívají dost silné výkyvy nálad, stejně jako tomu bylo u Diany,“ řekl bývalý dvořan. Byla taková. V jednu chvíli by mohla být tvou nejlepší kamarádkou a v další nejhorším nepřítelem,“ dodal.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme