Kromě Zemana by volil Trumpa i Ladislav Jakl nebo Martin Michal!

22. září 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Prezident Miloš Zeman není jediný, kdo by v amerických prezidentských volbách podpořil republikánského kandidáta Donalda Trumpa. Volil by ho i bývalý ředitel politického odboru Kanceláře prezidenta republiky, hudebník a bývalý novinář Ladislav Jakl.

“Rozhodně ale fandím Donaldu Trumpovi, a to nejen proto, že má blízko k Česku, jeho děti sem jezdí za babičkou a on sám je tu mnohokrát navštívil nebo vyzvedával. V tom bychom to měli jistě dobré. Hlavně si ale myslím, že navzdory šílené kampani, která se proti němu vede, jen on je nadějí na změnu současného tragického trendu americké politiky, zatímco jeho konkurentka, která chce pokračovat v módě amerických prezidentských dynastií, zná na domácí scéně jediný recept: další regulace a státní zásahy. A v té zahraniční si dál chce nezodpovědně hrát na světového četníka. Trump chce vrátit politiku blíže k lidem, od kterých se v posledních dekádách tolik vzdálila,” řekl Jakl v rozhovoru pro VIPosobnosti.cz.

“Naprosto se ztotožňuji s názorem svých nej přátel v USA, že posledním bodem záchrany před totální válkou je volba Donalda Trumpa. Jakákoliv ostatní volba je přímá cesta k ničivé světové válce. A to mnoho z nás nechce i když jsou jedinci ve velení NATO, a jsou to Češi, kteří si z nenávisti k Rusku nic jiného nepřejí. Bez ohledu na důsledky. Já bych si ovšem pro své děti a vnoučata přál mír a pohodu. Ne válku, ke které nikdy nebylo díky této šílené ideologii tak blízko, jako je teď. Je mi z toho smutno,” napsal na svém Facebooku manžel Heleny Vondráčkové Martin Michal.

Poslechněte si rozhovor s Ladislavem Jaklem

Celebrity - další články

Doporučujeme