Které celebrity se neumí chovat? Hosteska z luxusní restaurace popsala své zážitky

22. července 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto TikTok / juliacarolann

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak se váš oblíbený herec nebo hudebník chová v soukromém životě? Možná byste byli nepěkně překvapení. Hosteska z luxusní restaurace na Manhattanu popsala, které celebrity se vůbec neumí chovat a na koho naopak nedá dopustit. 

Američanka Julia Carolan (23) pracuje jako hosteska v luxusní restauraci přímo na newyorském Manhattanu. Při své práci se proto pravidelně setkává se slavnými a vlivnými osobnostmi a má tak unikátní příležitost zjistit, jací vlastně tito lidé jsou.

Nikoho možná nepřekvapí, že řada celebrit působí arogantně, sebevědomí mají až na půdu a s obsluhou jednají bez respektu. Najdou se ale i opačné případy, kdy hosté neváhají se zaměstnanci jednat jako rovný s rovným.

Julia proto natočila video, ve kterém jednotlivé celebrity ohodnotila na škále od 1 do 10 podle toho, jak dobře se k ostatním chovají. Video poté zveřejnila na svém TikToku.

A jak které celebrity dopadly? Jako první Julia ohodnotila sestry Gigi a Bellu Hadidovy. Ty od ní dostaly krásné skóre 10/10. Obě jsou prý pokaždé velmi milé a slušné a přátelské.

Jako druhý přišel na řadu herec Cameron Dallas. Ten dostal 4/10. Domáhal se totiž stolu i poté, co byl podnik už zavřený, a zkoušel staré známé “Víte, kdo já jsem?!”

@juliacarolann

These are just my personal experiences, pls take with a grain of salt ? xo #greenscreen#manhattan#fyp#foryoupage#celebrity#rating#newyork

♬ OUT WEST – JACKBOYS & Travis Scott

Neslavně dopadla také paní Bieberová. Hailey Bieber dostala 3,5/10. Julia přiznala, že se opravdu snažila mít ji ráda, potkala ji ale už mnohokrát a vždy byla velmi nepříjemná. Ještě horší známku si pak odnesla Kylie Jenner. Ta dostala pouhé 2/10. Obsluze totiž nechala příliš malé dýško.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme