Legendární Roxette po 30 letech končí! Zpěvačka Marie je těžce nemocná

20. dubna 2016·Celebrity·Redakce

Legendární švédská kapela, která prodala 75 milionů alb, zrušila s definitivní platností své koncerty. Lékaři zakázali Marii vystupovat.

Marie Fredriksson (57) je tak vážně nemocná, že jí lékaři veškerá vystoupení zakázali. 

Nezaměnitelná blondýna Marie založila s Perem Gesslem (57) skupinu v roce 1986. Roxette během několika let kralovali hitparádám po celém světě. 

Fanoušci očekávali nové album Good Karma letos v červnu, ale Roxette nakonec končí. Fanouškům to vzkázali prostřednictvím sociálních sítí. 

Důvodem je vážný zdravotní stav Marie a jeho náhlé zhoršení. V roce 2002 jí lékaři diagnostikovali zhoubný nádor na mozku. V tu dobu nemohla zpěvačka číst a oslepla na jedno oko. 

Na loňských posledních koncertech byla pohublá, opírala se o hůlku a mohla jen sedět. Teď je její  zdravotní stav tak vážný, že se na pódia už  nevrátí. 

Na Facebooku se Marie se svými fanoušky loučila: “Bylo to úžasných 30 let. Bohužel, dny mého koncertování jsou u konce a já bych této příležitosti chtěla využít k poděkování našim úžasným fanouškům, kteří nás doprovázeli na této dlouhé a klikaté cestě.”

Největší  hity Roxette

Listen to Your Heart, It Must Have Been Love,  The Look, Sleeping in My Car, Spending My Time, Joyride, How Do You Do!, Fading Like A Flower.

Připomeňte si jeden z nich!

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme