Leoš Mareš čelí nechutnému útoku. Údajný příbuzný o něm vypráví lži ve školách

24. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Monika Marešová a Leoš Mareš. (Foto: Profimedia)

Moderátor a zpěvák Leoš Mareš se svou rodinou čelí velké nepříjemnosti. Své fanoušky informoval prostřednictvím videa na instagramu o tom, že na jihočeských školách přednáší jakýsi Marek Pavlík, který žákům vypráví zjevné lži o tom, že moderátor nedávno narozenou dceru Alex nechtěl. To vše Mareš vyvrátil a prosí lektora, aby to už nedělal.

Marek Pavlík je manažer a člen Katedry veřejního práva a veřejné správy CEVRO institutu. Ten se podle žáků v rámci své přednášky – Jak využít svůj potenciál, kterou pořádá Hospodářská komora Jihočeského kraje, rozpovídal o Leoši Marešovi. Tvrdil, že jsou v příbuzenském vztahu, že se před kamerou přetvařuje a svou nedávnou narozenou dceru Alex vůbec nechtěl.

Zpráva doputovala až k moderátorovi, kdy mu maminka jedné z dívek poslala podrobný popis toho, co dnes pan Pavlík vykládal dětem. Mareš na to reagoval osmiminutovým videem, kde se vyjádřil, že se jedná o lež a žádného Pavlíka nezná. Naskakuje mi husí kůže a vůbec nevím, jak toto budeme řešit. Toho pána bych chtěl každopádně poprosit, aby už to nedělal,” uvedl.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Zpěvák si informaci ověřoval okamžitě u ředitelky základí školy, kde lektor přednášel a nestačil se divit. Zavolal jsem do školy a mluvil s paní ředitelkou, která moje obavy potvrdila. Pán prý studentům vyprávěl, že jsme příbuzní a včera na pivu v Kaplici jsem se mu svěřoval, že jsem netastný, že se narodila Alex, že jsem ji nechtěl, nevím, co s tím mám teď dělat a jen se přetvařuju. Prý má ode mě svolení mluvit o tom do médií… Neumím si představit, kolika lidem už to říkal. Je to sprostá lež,” řekl se smutkem v očích.

Pavlík: Je to veliké nedorozumění

Později vydal server Extra.cz rozsáhlý rozhovor s lektorem, kde se vyjádřil, že šlo o obrovské nedorozumění. Je to veliké nedorozumění, ke kterému bohužel došlo. Je za tím i má veliká chyba. Jeho rodinu obdivuju a jeho dítě neznám. Leošovi volám a budu se snažit omluvit i jinak,” uvedl pro server. Také dodal, že v rámci přednášky popisoval střet reality s fikcí a mnoho lidí jeho slova pochopilo tak, že je to realita. Ode mě však bylo prezentováno, že je to fikce.” 

Mareš na telefon Pavlíkovi nereaguje a poslal mu pouze SMS, že jde na policii podat trestní oznámení za pomluvu.  Následně vyšlo najevo, že Marek Pavlík je bývalým mužem sestřenice Leošovy první ženy Moniky Poslušné. Společně se ale nikdy neviděli. Exmanželka Leošovi vyjádřila na instagramu okamžitě podporu. Marka Pavlíka jsem viděla pouze jednou. Nyní už jsou s mojí sestřenicí rozvedeni. Je to divný člověk a já nechápu, co ho vedlo k tomu “pomlouvat” Leoše a ještě si brát do pusy malou Alex,” popsala na instagramu a dodala, že moderátor Evropy 2 se na malou moc těšil a je dobrý táta,

Hospodářská komora ukončí s Pavlíkem spolupráci

Hospodářská komora vydala během dne pak tiskovou zprávu, kde vše uvedla na pravou míru. Od dnešního rána získává komora velmi znepokojivé informace ohledně průběhu workshopů MOJE PROFESE, které pomáhala organizovat. Jejich průběh fakticky zajišťoval Ing. Marek Pavlík, Ph. D., který měl přinejmenším na posledním workshopu uvádět nepravdivé skutečnosti týkající se osoby pana Leoše Mareše a jeho osobního života, což je v naprostém rozporu nejen s obsahovou náplní těchto workshopů, ale zejména s činností a posláním Jihočeské hospodářské komory,” uvedl Miroslav Dvrořák, předseda představenstva. Komora tak s lektorem ukončí veškerou spolupráci.

Celebrity - další články

Doporučujeme